Sambata ne antrenam pentru Marea Pedalare, la World Class, de la ora 12:30

Pentru ca vrem sa fiti in forma pentru “Marea Pedalare”, ne-am propus sa organizam doua sedinte de antrenament care sa va ofere un raspuns la intrebarea “Cat de pregatit sunt pentru Marea Pedalare?”.

Cele doua sedinte de antrenament vor avea loc sambata, 4 aprilie. Prima sedinta va fi la ora 12:30, va dura o ora si se va adresa doar incepatorilor, in timp ce a doua sedinta va incepe la ora 13:45 si se va adresa ciclistilor avansati. 

biciclit1

Aceste sedinte vor avea loc la World Class Plaza, iar antrenori sunt Mariana Esanu si Anca Mocanu.

Anul trecut, Alina Rotaru, campioană naţională la săritura în lungime şi vicecampioană mondială de juniori, s-a alăturat grupului de începători pentru cea de-a doua sesiune de antrenamente de sâmbătă. Venită de la antrenamente, aceasta a insistat să pedaleze pentru aproape o oră: „Mergeam mult cu bicicleta înainte să mă apuc de sportul de performanţă. Şi aş mai fi continuat, dar pedalatul îţi dezvoltă cu totul alţi muşchi decât ce am eu nevoie şi am stat oarecum departe de bicicletă“, a dezvăluit aceasta. A fost sufletul sesiunii. I-a încurajat pe participanţi, a fost mereu cu zâmbetul pe buze şi a promis că va veni pe 26 aprilie pentru a le ura succes celor care vor parcurge 300 de kilometri până la Năvodari: „Sincer, aş fi venit şi eu. Dar programul, antrenamentele şi concursurile, nu îmi permit să fac asta. Îmi place la nebunie iniţiativa“, a declarat campioana naţională. Prezenţa ei a fost apreciată de către participanţi: „O vedeam că nu are nici cea mai mică problemă, trăgeam şi eu mai tare, să nu pară că mă chinui“, s-a amuzat un începător.

INSCRIE-TE AICI!