Castiga trei invitatii la Marea Pedalare. Ti-am pregatit trei trasee pe care sa ne arati cat de mult iubesti mersul pe bicicleta

Participa la “Bike and Share”, concursul care te trimite la “Marea Pedalare” gratis! Tot ce trebuie sa faci este sa vrei sa mergi pe bicicleta pe traseele stabilite de noi si ne arati performantele tale, folosind o aplicatie specifica pentru un smartphone . Daca te numeri printre cei mai buni trei concurenti, o sa beneficiezi de participare gratuită la evenimentul ProSport, “Marea Pedalare”, organizat pe 18-19 aprilie.
Concursul “Bike and Share” se va desfasura in trei etape, pe durata a trei saptamani. Startul concursului va fi pe 9 martie, iar inscrierile se fac pe baza fotografiilor cu performantele.

Ce trebuie sa faci
ProSport va propune trei parcuri pentru cele trei etape.
Timp de o saptamana, cei care doresc sa participle sunt obligati sa parcurga traseul desemnat de ProSport si sa foloseasca o aplicatie menita sa le inregistreze performantele. La finalul probei salveaza o imagine cu performantele tale din care sa nu lipseasca traseul parcurs si distanta parcursa. Posteaza-le, alaturi de un selfie cu tine, pe pagina de facebook Marea Pedalare si automat vei fi inscris in concurs. Castigatorul fiecarei probe va fi cel care a parcurs cea mai lunga distanta pe traseul desemnat de ProSport.

Care sunt cele trei etape

1. Parcul Herastrau
Concurentii vor trebui sa parcurga traseul stabilit in imaginea atasata (Tura Herastrau), cu startul si finalul din zona fantanei de la Charlei de Gaulle. Traseul reprezinta turul parcului Herastrau, folosind aleea de langa lac.

Traseu Herastrau

2. Parcul Carol
Concurentii vor trebui sa parcurga traseul stabilit in imaginea atasata (Tura Carol), cu startul si finalul din zona Pietei Calarasi.

Traseu Carol

3. Parcul IOR
Concurentii vor trebui sa parcurga traseul stabilit in imaginea atasata (Tura IOR), cu startul de la intrarea de pe strada Baba Novac.

Traseu IOR

Cum se punctează
La finalul fiecarei saptamani vom stabili clasamentul in functie de distanta pe care ati facut-o. Se puncteaza cele mai bune zece performante, dupa urmatorul model.
Locul 1 – 35 pct
Locul 2 – 25 pct
Locul 3 – 20 pct
Locul 4 – 16 pct
Locul 5 – 12 pct
Locul 6 – 10 pct
Locul 7 – 8 pct
Locul 8 – 6 pct
Locul 9 – 4 pct
Locul 10 – 2 pct
Cel care la finalul celor trei saptamani va aduna cele mai multe puncte, va fi desemnat castigator! Primii trei in clasamentul general vor obtine automat o invitatie la “Marea Pedalare”.

Mult succes!